Türk Telekom Ek Adil Kullanım Kota Paketlerini Açıkladı!


Adil kullanım kotası uygulamasının internet kullanıcıları süründürdüğü ve bir nevi süründürdüğü uygulama 2019 yılı itibari ile son bulacak. Bu tarihe kadar Adil Kullanım Kota’sının yetmediği ve bundan rahatsız olan kullanıcılar için Türk Telekom yeni paketleri kullanıcılara sunuyor! 

Türk Telekom kotalara ek olarak ek GB paketlerini belirli ücret karşılığı internet kullanıcılarına sunuyor.Adil Kullanım Kotasından kurtulmayı dört gözle beklediğimiz 2019 yılına kadar internet servis sağlayıcıları AKN’ den son kez yararlanabilmek adına bu tür uygulamaları piyasaya sürmeye hazırlanıyorlar. Yıllardır kullanıcıların dert yakındığı uygulamanın kalkmasına oldukça uzun süre var, bu durumu göz önünde bulunduran Türk Telekom AKN ek paketleri ile kullanıcıları ferahlatma yoluna gidiyor. Son günlerde açıklama ile duyurulan paketler Türk Telekom tarafından duyuruldu.

10 GB ila 100 GB arasında değişen bu paketler ve fiyatları;
  • 10 GB – 4 Türk Lirası
  • 25 GB – 7 Türk Lirası
  • 50 GB – 12 Türk Lirası
  • 100 GB – 18 Türk Lirası
Açıklanan bilgilere göre bu servisten faydalanacak kullanıcılar, bir ay süresinde 10 defa ek AKN paketi satın alabilme yetkisine sahipler. Kullanıcıların paketi alması ile birlikte internet hızı minimum hızdan paket hızına çıkacak fakat ek pakette bitince tekrar servisin belirlediği minimum hızda kullanıma devam edeceklerdir. Sanırım 2019 yılına kadar acımıza tuz olacak bu özelliği ileride gülerek hatırlayacak gibiyiz.

Lütfen isteklerinizi bildirerek sizler için hemen çalışma yapmaktayız

Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski

{getMailchimp} $title={Stay Informed} $text={Subscribe to our mailing list to get the new updates.}