Crack Nedir, Nasıl Yapılır


CRACK NEDİR ?

Crack dediğimiz olay, orjinal olmayan, Program, Oyun ,v.b  gibi uygulamaları Orjinal yapmamıza yarayan korsan dosyalardır.

CRACK NASIL KURULUR, YAPILIR ? (resimli anlatım)

Öncelikle oyunu kurmamız gerekiyor. Oyunu bilgisayarımıza yükledikten sonra crack işlemine geçebiliriz. Çünkü oyunun program files içinde olması gerekiyor. Tabii başka bir yere kurmadıysanız. Eğer kurulum sırasında hiç bir ayarı değiştirmediyseniz kurulum şuraya yapılır.

Bilgisayar/Yereldisk (C:)/Program Files/(Genelde Oyunun Firmasının Adı)/Oyunun Adı

Oyunumuzun Kurulumunu yaptığımızı farz edelim. Daha sonra oyunu CD olarak aldıysak CD’nin içindeki Crack dosyasını açıyoruz. Eğer internetten indirdiyseniz  indirdiğiniz dosyanın içinde Crack yer almalıdır. İndirdiğiniz dosya iso. dosyası ise Bilgisayar’a girin ve orada görünen oyunun CD’sine sağ tıklayıp aç deyin.  Eğer Cd’nin veya klasörün içinde Carck dosyası yoksa internetten arayıp indirmeyi deneyin. Daha sonra crack dosyasını bulduktan sonra işimize başlayabiliriz ama

 LÜTFEN SADECE RESİMLERE BAKMAYIN YAZILARI DA OKUYUNYOKSA HATA YAPABİLİRSİNİZ. YAZILARI OKUYUP DENEMEDEN OLMUYOR DİYE YORUM ATMAYIN LÜTFEN.


1) CD’deki veya indirdiğiniz klasördeki Crack dosyasını açıyoruz. SKIDROW olarak’da geçer.


2.) İçinde belki bir belkide birden fazla dosya bulunuyor olabilir. Bu resim temsilidir. Sizdekilerde “mb_wfas” yazmaz. Başka birden çok dosya olabilir.


3.) İçindeki BÜTÜN dosyaları kopyalıyoruz. İster not defteri olsun ister başka bir şey olsun hepsini kopyalamazsak çalışmayabilir.

4.) Masaüstündeki oyunun kısayoluna sağ tıklayarak “Dosya  konumunu aç” diyoruz. (xp’de “Hedef Bul” yazar) .Eğer kısayol oluşmamışsa oyunu kurduğumuz klasörü kendimiz açmalıyız. Bu klasör kurulum sırasında hiç bir ayarlama yapmadıysanız (Bilgisayar > Yereldisk (C:) > Program Files > (Genelde Oyunun Firmasının Adı) > Oyunun Adı) gibi bir adrese kurulur. Burayı açmalısınız.

Eğer bilgisayarınız 64bit ise “Program Dosyaları (x86)” klasöründe arayabilirsiniz. Yine bulamazsanız adres çubuğundan aratın. Oda olmazsa oyunu tekrar yükleyin ve yüklerken kendi istediğiniz yeri seçin. Örneğin ( (D:)>Oyunlar>Oyun Adı )


5.) Açtığımız klasör oyunun asıl bilgilerinin bulunduğu bölümdür. Burada kopyaladığımız dosyanın aynısını görmemiz mümkün. Eğer aynısını göremiyorsanız yanlış yerdesiniz demektir. Diğer klasörlerin içine de bakın. Bu klasörü açtıktan sonra Yapıştır diyoruz.





















6.) Karşımıza böyle bir uyarı çıkacak. “KOPYALA VE DEĞİŞTİR” diyoruz.  Böylece işlem tamamlanıyor.
7.) Daha sonra asıl uygulamaya sağ tıklayarak “Kısayol oluştur” diyebiliriz. Bu kısayolu da masaüstüne attığımızda  oyunumuzu masaüstünden çalıştırmamız mümkün hale gelecektir. Kısaca sağ tıkladıktan sonra “Gönder > Masaüstü” de diyebilirsiniz.

1 Yorumlar

Lütfen isteklerinizi bildirerek sizler için hemen çalışma yapmaktayız

Yorum Gönder
Daha yeni Daha eski

{getMailchimp} $title={Stay Informed} $text={Subscribe to our mailing list to get the new updates.}