ZTE Axon 7 Özellikleri ve Çıkış Tarihi

ZTE Axon 7 Ne Zaman Çıkacak?

ZTE telefon piyasasında varlık gösteren firmalardan birisi. Geçen yıl Axon 7 ile Türkiye piyasasında yer alan ZTE bu yıl ise yeni amiral gemisi ile birlikte boy göstermeye hazırlanıyor. Ancak amiral gemisini çıkartmadan önce ilk olarak bir ara model ile piyasalarda yer alacak. Bu ara model ise Axon 7S olarak bizleri beklemekte.

ZTE Axon 7 Özellikleri

Yeni modelin özelliklerini Axon 7 ile karşılaştırmak avantajlı olacaktır. Axon 7’de Snapdragon 820 yonga seti kullanılırken Axon 7S’de Snapdragon 821 kullanılarak performans artırılmak istenmiştir. Bu değişimin ise yaklaşık olarak yüzde 10’luk bir performans artışına vesile olması beklenmektedir. Bunun haricinde diğer özellikler kıyaslandığında çok fazla bir değişimin olduğunu söylemek mümkün değildir.

Diğer Özellikler

4GB/6GB RAM özelliğine sahip olan Axon 7’nin bu özelliğinin yeni modelde de değiştirilmesi beklenmiyor. Ayrıca 5.5 inçlik AMOLED ekran özelliğinin de değişmeyecek özellikler arasında yer alması beklenmektedir. Kamera özelliği ise oldukça iyi zira kamerası samsung üretimi olan bu telefonun 20 MP çözünürlüğünde bir kamerası bulunmaktadır.
Batarya olarak 3140 MAH kapasiteli bir batarya kullanılmıştır. Axon 7S’in yanı sıra Axon 7 Max adlı bir ürünün daha çıkarılması beklenmekte. Bu telefon boyut olarak daha büyük olacakken sadece hükümet yetkililerine verileceği söylenmekte.
Sonuç olarak yeni günlerde ZTE Axon 7S’i piyasalarda görebiliriz ancak asıl amiral gemisi olan Nubia serisinden bir telefon üretilmesi de yılın ikinci yarısında olabilir.

Lütfen isteklerinizi bildirerek sizler için hemen çalışma yapmaktayız

Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski

{getMailchimp} $title={Stay Informed} $text={Subscribe to our mailing list to get the new updates.}